Φωτοθήκη Φωτοθήκη Φωτοθήκη Φωτοθήκη Φωτοθήκη Φωτοθήκη Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Δραστηριότητες Δραστηριότητες Σύνδεσμοι Σύνδεσμοι Σύνδεσμοι Σύνδεσμοι Σύνδεσμοι Σύνδεσμοι
πρόσβαση από παντού και απ’ τον καθένα
Η ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΦΕ
Ένας χώρος ανοικτός 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 μέρες τον χρόνο, με αντιπροσωπευτικά έργα από το ιστορικό αρχείο της ΕΦΕ και από την σύγχρονη παραγωγή των μελών μας. Ένας χώρος ζωντανός όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί  να θαυμάσει τα έργα μας και κάθε μέλος μας μπορεί να προσθέσει από το σπίτι του, τα νέα έργα του. Ένας χώρος διαδραστικός όπου τα έργα προβάλλονται, υπόκεινται σε κριτική, βαθμολογούνται και αξιολογούνται. Ένας χώρος καλλιτεχνικός όπου μέσα από την ορθή κριτική και τον γόνιμο διάλογο μπορεί το κάθε μέλος μας που εκθέτει την δουλειά του να βελτιωθεί.    
Ποιοι και πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Φωτοθήκη Απλοί επισκέπτες, μέλη ή όχι της ΕΦΕ. Δεν απαιτείται εγγραφή και μπορούν να επισκεφθούν την Φωτοθήκη και να βαθμολογήσουν τα έργα στα αρχεία των μελών. Εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γίνουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη της ΕΦΕ, ύστερα από δωρεάν εγγραφή. Μπορούν να επισκεφθούν την Φωτοθήκη, να βαθμολογήσουν και να προσθέσουν σχόλια στα αρχεία των μελών. Μπορούν να δημιουργήσουν δικά τους άλμπουμς με συνολική χωρητικότητα 1024 ΚΒ. Για την δημιουργία άλμπουμ απαιτείται έγκριση. Η αποστολή αρχείων προς τον server γίνεται ανά ένα. Διακεκριμένοι χρήστες μπορούν να γίνουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη της ΕΦΕ, ύστερα από δωρεάν εγγραφή και ετήσια συνδρομή. Μπορούν να επισκεφθούν την Φωτοθήκη, να βαθμολογήσουν και να προσθέσουν σχόλια στα αρχεία των μελών όπως και να στείλουν ηλεκτρονικές κάρτες σε άλλα μέλη ή τρίτους. Μπορούν να δημιουργήσουν δικά τους άλμπουμς με συνολική χωρητικότητα 5120 ΚΒ. Για την δημιουργία άλμπουμ δεν απαιτείται έγκριση. Η αποστολή αρχείων προς τον server γίνεται ανά 1 έως 5. Τι έργα υπάρχουν στην Φωτοθήκη Το Ιστορικό Αρχείο, που αποτελείται από επιλεγμένα έργα του αρχείου της ΕΦΕ. Η επιλογή τους γίνεται κατόπιν αποφάσεως του ΔΣ της ΕΦΕ ή εντεταλμένης από αυτό Επιτροπής. Τα έργα που περιέχονται στο ιστορικό αρχείο δεν επιδέχονται ούτε βαθμολόγηση ούτε σχολιασμό. Τα Αρχεία των Μελών, που αποτελούνται από τα άλμπουμς που μπορούν να δημιουργήσουν οι εγγεγραμμένοι και οι διακεκριμένοι χρήστες. Μπορούν να βαθμολογηθούν και να σχολιαστούν. Σε ποιους είναι προσβάσιμα τα άλμπουμς Δημόσια είναι τα άλμπουμς στα οποία έχουν πρόσβαση οι πάντες Προσωπικά είναι τα άλμπουμς στα οποία πρόσβαση έχει μόνο ο δημιουργός τους Περιορισμένα είναι τα άλμπουμς, στα οποία ο δημιουργός τους έχει  επιτρέψει την πρόσβαση μόνο σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή έχει γενικώς απαγορεύσει την βαθμολογία ή / και τον σχολιασμό.
Διαβάστε τους όρους χρήσης για να συνδεθείτε με την Φωτοθήκη
Copyright 2021 : Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Δημιουργία - Επιμέλεια : Ιωάννης Β. Λυκούρης
Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις F i a p F i a p Σεμινάρια Σεμινάρια Παρουσίαση Παρουσίαση